Astrocenter Blog by

Edelstenen van het sterrenbeeld Ram

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook bepaalde krachten en eigenschappen bevatten? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Ram hier!

 

Vroeger werden edelstenen gebruikt voor genezingen en er werd geloofd in de krachten waarover ze beschikken. Ze worden gebruikt als energiebron bij rituelen, bij het voorspellen van de toekomst en bij meditaties. In dit artikel bespreken we de krachten van de verschillende edelstenen.

 

RamEdelstenen van de Ram

Elk sterrenbeeld wordt verbonden aan bepaalde edelstenen. We bespreken hier welke edelstenen goed werken voor het sterrenbeeld Ram en over welke krachten ze beschikken.

 

De basis edelsteen

De Rode Jaspis beschikt over vitale, spirituele energie. Deze steen kent verschillende toepassingen. De Rode Jaspis staat symbool voor geluk, succes en het begin van een nieuw project. Deze edelsteen heeft de volgende werking voor de Ram:

 

De Rode Jaspis stimuleert het nemen van initiatief en maakt he voor hem makkelijker om zichzelf te uitten

Hij helpt de Ram om bepaalde situaties beter te begrijpen en te verwerken

De Jaspis vergroot het aanpassingsvermogen van de Ram 

 

Hiernaast helpt de Rode Jaspis om fouten uit de weg te gaan en impulsieve acties in goede banen te leiden. Wanneer de Ram zich open stelt voor de krachten van de Rode Jaspis kan hij zijn creativiteit te vergroten. Ook brengt deze edelsteen moed en vernieuwing.

 

Extra edelstenen

Ook de Smaragd biedt positieve krachten aan het sterrenbeeld Ram. Hij geeft de Ram meer zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat de Ram eerlijk is. Hierdoor kan hij weloverwogen beslissingen nemen in het leven.

 

De Robijn verwijdert eventuele zwakheden van de Ram en geeft nieuwe energie en moed. Hierdoor kan de Ram het leven met beide handen beet pakken en er voor gaan!

 

Overige positieve edelstenen voor de Ram

Amethist: biedt de Ram spirituele inzichten

Carneool: geeft moed en vitaliteit

Rozenkwarts: neemt wantrouwen weg

 

Edelstenen gebruiken

Om te kunnen profiteren van de krachten van de edelstenen die bij jouw sterrenbeeld passen kun je ze dragen in een sieraad, maar ze kunnen ook in huis geplaatst worden. In beide gevallen zullen de edelstenen hun werk doen en hun krachten en helende werking doorgeven.

 

>> Vraag onze consulenten om advies over het gebruik van edelstenen. 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter