Astrocenter Blog by

Maandhoroscoop Juli

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Juli is de maand waarin de zomervakanties beginnen. Ga jij op reis deze zomer? Of blij je lekker in eigen land om te genieten van wat verdiende vrije tijd? Wat het ook wordt, je bent vast benieuwd wat jou deze maand te wachten staat! Lees daarom hier jouw gratis horoscoop van juli.

 

Sterrenbeeld van de maand: Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft wordt beheerst door de Maan. Jij bent een geboren romanticus, gevoelig en emotioneel. De Kreeft is op zoek naar tederheid en is hierdoor ook sneller gekwetst. Je hebt een creatieve geest en je houdt ervan om te creëren. Je voelt je het best in de warmte van je familie of gezin. Je hebt een zeer sterk moederinstinct. In de liefde ben je op zoek naar iemand die je bescherming kan bieden en gerust kan stellen. De Kreet kan soms ineens in zichzelf gekeerd zijn, niemand krijgt dan toegang tot jouw gedachten.

 

Maandhoroscoop juli

 

Ram

RAM (21 maart t/m 20 april)

 

Liefde: Heb je een relatie? Ga dan voor de lange termijn, zonder dat jullie de pit verliezen die jullie verenigt! Ben je single? Het is tijd om dit te veranderen! De zomerzon brengt je de mogelijkheid van een vaste stabiele relatie…

Werk: Concentreer je op het persoonlijke contact. Er bestaat een goede sfeer op de werkvloer en dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart naar je werk kunt gaan. Ben je op zoek naar een baan? Ga er niet te snel vanuit dat je in de zomer geen werk kunt vinden!

Tip voor deze maand: Je goede humeur werkt aanstekelijk! Ga erop uit en spreek af met je vrienden.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Ram

 

Stier

STIER (21 april t/m 21 mei)

 

Liefde: In juli kunnen er mooie gebeurtenissen te wachten staan op liefdesgebied. Je kunt leuke kwalitatieve ontmoetingen hebben en als je in een relatie zit kunnen er vorderingen gemaakt worden. Je zult ook merken dat je familieleven een boost krijgt!

Werk: Tot midden juli ga je er volledig voor en je hebt jezelf duidelijke doelen gesteld. Je bent dan ook meer geconcentreerd op de financiële kant dan op de creatieve kant van je baan.

Tip voor deze maand: Je bent gemotiveerd! Wacht niet langer tot het weekend om van je passies te genieten!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Stier

 

Tweelingen

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni)

 

Liefde: Je gaat er vol tegenaan deze maand, dat begint goed! Venus, Mercurius en Saturnus helpen je op liefdesgebied. Je kunt leuke ontmoetingen hebben en als je een relatie hebt zal de band deze maand alleen maar sterker worden!

Werk: Mars helpt je in juli om je resultaten te verbeteren. Je kunt je op professioneel gebied verrijken en nieuwe projecten kunnen opgestart worden…

Tip van de maand: De Zon en Mercurius helpen je deze maand om je inkomsten te verhogen en goede deals te vinden.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Tweelingen

 

Kreeft

KREEFT (22 juni t/m 22 juli)

 

Liefde: Pluto kan je begin juli op bepaalde waarheden duiden, maar het vervolg is positief! De sterren helpen je om verleidelijk te zijn en verbeteren de kwaliteit van je contacten. De zomer brengt plezier voor je, na een wat moeilijkere periode!

Werk: De Nieuwe Maan van 4 juli helpt je om nieuwe invalshoeken te vinden als je vastloopt. Hij zorgt voor nieuwe energie en enthousiasme! Op financieel gebied kun je rond de Volle Maan goed nieuws verwachten.

Tip van de maand: Je geniet 200% van je leven deze maand, alles gaat goed, op elke vlak in je leven!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Kreeft

 

Leeuw

LEEUW (23 juli t/m 23 augustus)

 

Liefde: Venus biedt je verschillende opties op liefdesgebied: ontmoetingen, levensgeluk en stabiliteit. Rond de 20e heb je een sterke behoefte om je te settelen. Als je vrijgezel bent kun je deze maand een leuk, onbekend persoon ontmoeten…

Werk: Je hebt deze maand moeite om de motivatie te vinden om te werken. Je denkt ook liever niet na over je financiën.  Mars heeft een vertragende invloed op je, wat ongebruikelijk voor je is.

Tip voor deze maand: Midden juli kun je volledig genieten van de zomer, je bent onweerstaanbaar aantrekkelijk!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Leeuw

 

MaagdMAAGD (24 augustus t/m 23 september)

 

Liefde: Je kunt in juli leuke ontmoetingen verwachten. Het wordt een zachte en harmonieuze maand voor je! Heb je een relatie? Jullie delen dezelfde ideeën en verlangens. Jullie ontdekken elke dag weer nieuwe dingen van elkaar.

Werk: Je hebt geen gebrek aan enthousiasme deze maand op professioneel gebied. Je straalt vertrouwen uit en dit helpt je om je doelen te bereiken!

Tip voor deze maand: Mars helpt je deze maand om een paar goede deals te sluiten, zelfs al is geld niet je prioriteit.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Maagd

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

Weegschaal

WEEGSCHAAL (24 september t/m 23 oktober)

 

Liefde: De zomer begint goed voor je op liefdesgebied. Venus en Mercurius zorgen voor een paar leuke ontmoetingen, zowel romantisch als vriendschappelijk. Heb je een relatie? Deze zomer kun je meer diepgang brengen in jullie relatie.

Werk: Je kunt wat moeilijkheden tegenkomen op werkgebied. Mars zorgt deze maand voor concurrentie.. Ondanks de uitdagingen geef je niet op en ga je door met de projecten die je stimuleren.

Tip voor deze maand: Jij blijft altijd jong van geest en de zomer geeft je vleugels! Geniet ervan!

Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Weegschaal

 

Schorpioen

SCHORPIOEN (24 oktober t/m 22 november)

 

Liefde: Mars brengt je hartstocht en leidt je naar veroveringen, terwijl Venus je deze maand een serieuze relatie voorstelt… heb je een relatie? Juli wordt een hartstochtelijke, warme maand voor jullie!

Werk: De Nieuwe Maan van 4 juli geeft je nieuw enthousiasme, tenzij je op vakantie gaat deze maand. Mars geeft je energie om het ritme op het werk aan te kunnen.

Tip van de maand: Je doet er goed aan om deze maand aan een bepaalde relatie te werken, hier kun je je voordeel uit halen…

Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Schorpioen

 

Boogschutter

BOOGSCHUTTER (23 november t/m 21 december)

 

Liefde: De Zon
, Venus en Mercurius zorgen deze maand voor nieuwe ontmoetingen! Een zomers avontuur staat op het programma… Heb je een relatie? Dan kun je een probleem wel een willen verdoezelen… Je kunt het beter bespreken met je partner.

Werk: Jouw goede humeur inspireert anderen en je wordt dan ook vaak gevraagd voor groepsopdrachten. Je werkt deze maand geconcentreerd en je communicatie is je sterkste kant!

Tip voor deze maand: Jupiter geeft je deze maand souplesse, vindingrijkheid en diplomatie, profiteer hiervan!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Boogschutter

 

Steenbok

STEENBOK (22 december t/m 20 januari)

 

Liefde: Er schijn een zomers licht op jouw liefdesleven deze maand! Als je twijfelde aan je relatie zal je merken dat alles weer zo voelt als de eerste dagen. De liefde is helemaal terug! Single? De ontmoeting waarop je wacht kan deze maand wel eens plaatsvinden!

Werk: De Maan zorgt voor een goed contact met je collega’s. Er is niks fijners om te werken in een vertrouwenssfeer. Mars helpt je om efficiënt te werk te gaan in juli.

Tip voor deze maand: Geloof in de liefde en geef het een kans! 4, 19 en 20 juli kunnen zijn data om te onthouden…

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Steenbok

 

Waterman

WATERMAN ( 21 januari t/m 18 februari)

 

Liefde: Venus, Mercurius en Saturnus brengen in juli veelbelovende plannen wanneer je een relatie hebt. Ben je single? Je kunt in juli genieten van intense vriendschappen die je veel liefde brengen.

Werk: je behaalt zeer goede resultaten deze maand, dankzij je efficiëntie en strategieën. Er kan een veelbelovend contract worden voorgesteld.

Tip voor deze maand: De Zon en Mercurius kunnen je helpen om je inkomsten te verhogen en je dagelijks leven comfortabeler te maken.

  Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Waterman

 

Vissen

VISSEN (19 februari t/m 20 maart)

 

Liefde: Venus brengt je deze hele maand liefde. Als je een relatie hebt kun je deze maand rekenen op onstuimige, wilde liefde! Voor de single Vissen zijn  er vanaf 20 juli nieuwe mogelijkheden. Ontmoet je dan een zomerliefde of is het serieus?

Werk: Je goede reputatie helpt je deze maand. Profiteer ervan om bepaalde deuren te doen openen… er staan nieuwe activiteiten op je te wachten.

Tip voor deze maand: Je creativiteit legt je geen windeieren! Aarzel niet en laat zien waar je toe in staat bent!

Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Vissen

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter