Astrocenter Blog by

Top 3 overgevoelige sterrenbeelden

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Sommige personen zijn gevoeliger dan anderen. De kleinste opmerkingen kan ze van hun stuk brengen en ze zijn sneller emotioneel geraakt. Binnen de astrologie zien we dat de sterrenbeelden met het waterelement het meest gevoelig zijn…

 

Overgevoelige personen hebben constant het idee dat ze aan een zijden draadje hangen. Elk moment kan er een emotionele bom voor ze afgaan. Deze zachtheid geeft ze juist hun charme en overgevoelige personen zijn dan ook vaak geliefd.

 

Binnen de astrologie kennen we 3 uitzonderlijk gevoelige sterrenbeelden. Deze drie sterrenbeelden maken allen deel uit van het water-element.

 >> Wat voor vriend(in) ben jij volgens jouw sterrenbeeld?

 

Wat kenmerkt een overgevoelig persoon?

Een overgevoelig persoon beschikt over verschillende eigenschappen:

 • Kwetsbaar
 • Inlevingsvermogen
 • Compassie
 • Twijfel
 • Lichtgeraakt
 • Intuïtie
 • Veel liefde nodig
 • Lichamelijke gevoeligheid

 

De 3 meest gevoelige sterrenbeelden

De meest gevoelige sterrenbeelden zijn de Kreeft, de Schorpioen en de Vissen. Het sterrenbeeld Vissen is van deze drie het meest gevoelig.

 

Alle drie zijn ze gevoelig en hebben veel inlevingsvermogen. Ze zijn allen snel geraakt, wanneer iemand ze zonder veel tact aanspreekt, maar ze gaan op een heel andere manier om met hun gevoelige karakter.

 

 • Kreeft: De Kreeft blijft zijn hele leven een beetje kinderlijk. Wanneer hij zich aangevallen voelt zal hij “pruilen” als een kind, maar hij voelt zich wel degelijk geraakt. Laat hem niet zitten wanneer hij zich zo voelt, probeer hem gerust te stellen en vertroetel hem een beetje.

 

 • Schorpioen: De Schorpioen blijft altijd een beetje mysterieus en hij zal zijn kwetsbaarheid dan ook verstoppen voor de buitenwereld. Wanneer hij zich gekwetst voelt toont hij dit meestal door provocaties, agressiviteit of zwarte humor.

 

 • Vissen: Het sterrenbeeld Vissen is het meest gevoelig en zal het snelst huilen wanneer hij zich gekwetst voelt. Hij kan ook lang klagen wanneer iemand onaardig tegen hem is.

 >> Ontdek de favoriete vakantiebestemming van jouw sterrenbeeld!

 

Sterrenbeelden die matchen met deze gevoelige karakters

Deze gevoelige personen passen het beste bij sterrenbeelden met het Aarde-element:

 

Hun gevoelige karakter gaat niet goed samen met:

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter