Astrocenter Blog by

De invloed van de maan op seksualiteit

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

De maan is van invloed op alle wateren op aarde en zorgt bijvoorbeeld voor de getijden. Ook de groei van planten zou gelinkt zijn aan de invloed van de Maan. Wist je dat ook ons libido veranderd aan de hand van de maancyclus? Lees er hier meer over!

 

Was het jou al opgevallen dat de cyclus van de Maan (28 dagen) overeenkomt met de menstruatiecyclus van de vrouw? Ook blijken er meer bevallingen plaats te vinden op de avond van de Volle Maan. Niet gek dus dat de Maan ook zo zijn invloed heeft op het libido…

 

Seksualiteit tijdens de fases van de Maan

De Maan kent vier fases, de Nieuwe Maan, het Eerste Kwartier, Volle Maan en het Laatste Kwartier. Elke fase heeft een verschillende invloed op onze seksualiteit.

 

>> Bekijk hier de maankalender van 2016

 

1.     Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan staat voor een nieuw begin en nieuwe initiatieven. Dit is de ideale periode om nieuwe dingen uit te proberen in bed. Laat je partner weten wat je wilt en laat het vuur tussen jullie weer oplaaien!

Als je single ben is dit een goed moment om de volgende stap te zetten als je iemand op het oog hebt. Er kan langzaamaan een relatie ontstaan!

 

>>Lees meer over de invloed van de Nieuwe Maan

 

2.     Eerste Kwartier

Bestaan er problemen op seksueel gebied in je relatie? Zijn er frustraties of een bepaalde verveling? Bestaan deze ook nog na de moeite die je hebt gedaan tijdens de Nieuwe Maan? Dan is dit een goed moment alles uit te spreken tegen elkaar. Dit zet jullie relatie weer in de juiste richting. Vraag wat de ander fijn vindt in bed, wat hij of zij niet wil en pas je hierop aan.

Gaat alles goed tussen jullie? Dit is een goed moment om je fantasieën uit te spreken!

 

3.     Volle Maan

Normaal gesproken is je libido nu p een hoogtepunt. Je hebt meer energie e je slaapt wat minder goed. De beste manier om je energie kwijt te kunnen is tussen de lakens! Al je zintuigen worden gestimuleerd door de Volle Maan en sensaties worden verdubbeld!

Ben je Single? Dit is het moment om een beslissing te maken, ja of nee?

 

>> Ontdek hoe je makkelijker zwanger raakt met behulp van de maan!

 

4.     Laatste Kwartier

Vaak hebben we in deze periode minder behoefte om aangeraakt te worden. We keren wat meer in ons zelf en rusten tot de Nieuwe Maan. De Volle Maan heeft je misschien wel uitgeput?

Als single kun je in deze periode beter wat meer aandacht aan jezelf geven. Dit is geen goed moment voor nieuwe ontmoetingen.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter