Astrocenter Blog by

Wat voor humor heb jij volgens jouw sterrenbeeld?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Maak jij mensen makkelijk aan het lachen? Heb jij een sarcastische humor of juist een droge humor? Lees wat jouw sterrenbeeld erover zegt!

 

Lachen is gezond! Een beetje humor kan dan ook ontspanning en energie brengen in het leven! Heb jij een goed gevoel voor humor? Of lach je liever om de grappen van anderen? Elk sterrenbeeld heeft zo zijn eigen karakter en persoonlijkheid. Ook op het gebied van humor verschillen ze nogal van elkaar.

 

Houd er rekening mee dat de humor van een persoon wordt ook beïnvloed door de ascendant, het teken dat aan de horizon staat op het moment van de geboorte.

 

Welk soort humor heb jij volgens jouw sterrenbeeld?

Lees het hieronder!

 

Ram

Ram

Met jou verveelt men zich nooit! Je hebt een levendig karakter, je bent ad rem en je komt grappig uit de hoek! Grapjes komen spontaan bij je op en je hebt vaak opvallende uitspranken waar anderen om kunnen lachen. Let wel op, je bent zo ad rem dat je soms wel eens iets te ver kunt gaan met je scherpe opmerkingen. Kijk uit dat je anderen niet voor schut zet.

 Volledige beschijving sterrenbeeld Ram

 

Stier

Stier

Je houdt van humor, maar voornamelijk van de humor van anderen. Je lacht smakelijk om de grappen van vrienden, maar je hebt zelf een beetje moeite om grappen goed te vertellen. Je raakt snel de draad kwijt en de clou komt meestal ook niet goed uit de verf… Jouw humor is een beetje sarcastisch, iets dat anderen niet altijd oppikken.

  Volledige beschijving sterrenbeeld Stier

 

Tweelingen

Tweelingen

Jij bent een echte grappenmaker. Je houdt van plagen en grapjes maken. Je laat geen moment voorbij gaan om je vrienden, familie of collega’s te laten lachen! Je hebt altijd je woordje klaar en je kunt scherp uit de hoek komen. Jouw humor is scherp en ad rem, laat die buikspieren maar werken!

  Volledige beschijving sterrenbeeld Tweelingen

 

Kreeft

Kreeft

Je houdt van lachen, je gaat graag naar cabaretiers, je kijkt graag comedy’s, maar jouw eigen humor… Jouw humor is een beetje kinderlijk en niet iedereen waardeert het. Je grapjes zijn niet voor elk publiek besteed, niet iedereen begrijpt jouw humor. Jammer, want je kunt goed met je lachen!

  Volledige beschijving sterrenbeeld Kreeft

 

Leeuw

Leeuw

Jij houdt altijd je waardigheid, in elke situatie. Zelf jouw lach is koninklijk! Je hebt een verfijnde humor, niet vulgair, maar ook niet te chic. Je bent geen lolbroek, jouw grapjes zijn smaakvol en goed geplaatst. Je gebruikt je humor dan ook wel als verleidingstruc.

  

Volledige beschijving sterrenbeeld Leeuw

 

Maagd

Maagd

Je hebt niet zo veel gevoel voor humor… Je hebt moeite om grappen te herkennen. Je neemt in eerste instantie dingen serieus, daarna merk je pas dat het om een grap ging. Je bent een beetje te verlegen om zelf de grappenmaker te zin in een groep. Wees niet bang, laat je soms wat meer gaan!

  Volledige beschijving sterrenbeeld Maagd

 

Weegschaal

Weegschaal

Je hebt een goed gevoel voor humor en je weet er altijd elegant bij te blijven. Jij hebt humor nodig om de dag te komen. Wordt er niet gelachen? Dan zorg je er zelf wel voor! Je bent gemakkelijk aan het lachen te maken en je zoek vaak personen op die van humor houden.

 

 Volledige beschijving sterrenbeeld Weegschaal

 

Schorpioen

Schorpioen

Met jou kun je lachen! Je hebt een sarcastische, droge humor. Je weet iedereen aan het lachen te maken, ook met jouw soms wat zwarte humor. Je hebt de basisregels goed door, er kan overal om gelachen worden, maar niet met iedereen…

 

 Volledige beschijving sterrenbeeld Schorpioen

 

Boogschutter

Boogschutter

Jij hebt een vrolijk karakter en humor is dan ook echt jouw ding! Je kunt makkelijk lachen met iedereen dankzij jouw openheid. Jouw lach is luid en maakt anderen vrolijk. Je weet overal wel sfeer te brengen met jouw humor! Lachen is voor jouw cruciaal voor een gelukkig leven!

 

 Volledige beschijving sterrenbeeld Boogschutter

 

Steenbok

Steenbok

Je bent niet altijd even grappig... Je hebt moeite om diepgaande humor te begrijpen. Subtiele grapjes vindt je daarentegen wel leuk en die maak je zelf dan ook graag. Er kan met jou dan ook zeker wel gelachen worden, maar niet elk type humor is voor jou weggelegd.

 

 Volledige beschijving sterrenbeeld Steenbok

 

Waterman

Waterman

Jij hebt zeker wel humor, maar je moet uitkijken om alles niet te serieus aan te pakken. Daar worden je grappen niet beter op… Als je in vorm bent is jouw humor origineel en anders dan die van anderen. Je krijgt hier vaak complimentjes over en je maakt anderen op verassende wijze aan het lachen.

  Volledige beschijving sterrenbeeld Waterman

 

Vissen

Vissen

Humor is erg belangrijk voor jou, maar je luistert liever naar anderen dan dat je zelf grappen verteld. Als je op je gemak voelt bij goede vrienden of familie kun je wel grappig uit de hoek komen. Wanneer je wat meer zelfvertrouwen hebt laat je je wat meer gaan wat betreft humor.

 Volledige beschijving sterrenbeeld Vissen

 

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter