Astrocenter Blog by

Maandhoroscoop Juni

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Juni, de zomer staat nu echt voor de deur! Wat staat jou te wachten in deze mooie maand op het gebied van liefde en werk? Lees hier snel jouw horoscoop van juni!

 

Juni is de ideale maand, de dagen zijn op zijn langst en de eerste vakantiedagen zitten eraan te komen! De zomer staat voor de deur en je kunt gaan genieten van het mooie weer en de welverdiende rust!

 

Sterrenbeeld van de maand: Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen wordt beheerst door de planeet Mercurius. Je houdt van verandering en nieuwe sociale contacten! Je bent een kletskous, sociaal, intellectueel en sportief. Je hebt een goed gevoel voor humor en je houdt wel van een geintje. Tweelingen zijn nieuwsgierig en ze zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe informatie. Deze persoonlijkheid zorgt er ook voor dat je nerveus en mentaal snel onrustig bent. Zorg ervoor dat je je rust neemt!

 

Horoscoop juni

 

Ram

RAM (21 maart t/m 20 april)

 

Liefde: de harmonie staat centraal in juni, maar kijk uit dat je alles niet te veel op zijn beloop laat. Op het gebied van sensualiteit moet je uitkijken dat er geen frustraties ontstaan. Praat er over met je partner om misverstanden te voorkomen.

Werk: de sterren schudden je flink wakker deze maand! Je kunt in juni volledig profiteren van je sterke kanten op werkgebied. Je kunt dan ook naar het hoogst haalbare streven! Alles lijkt makkelijker te gaan deze maand, ook op financieel gebied.

Tip voor deze maand: Ben je niet zeker van je eigen kracht? Mars helpt je deze maand wakker te schudden en zal ook een sportieve coach voor je zijn!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Ram

 

Stier

STIER (21 april t/m 21 mei)

 

Liefde: heb je een relatie? Dan heb je deze maand behoefte aan sensualiteit…  Ben je single? Cupido helpt je deze maand en je zult niet lang meer alleen zijn als je op zoek bent naar een relatie!

Werk: een van je projecten loopt in de soep, maar aan het einde van de maand kun je op een welverdiend succes rekenen! Je kunt zelfs een financiële meevaller verwachten… Dit komt goed uit voor de zomermaanden!

Tip voor deze maand: Op de helft van de maand kun je een dipje hebben, ga niet bij de pakken neer zitten, je vindt vanzelf je doorzettingsvermogen terug!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Stier

 

Tweelingen

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni)

 

Liefde: de Zon en Venus zorgen ervoor dat je deze maand helemaal jezelf kunt zijn! Kijk wel uit, op de helft van de maand kun je een overvloed aan emoties ervaren… Laat je hierdoor niet te veel meeslepen.

Werk: deze maand zit er niet veel vaart in, maar aan het einde van juni krijg je hulp van Jupiter en behaal je toch nog je doel! Financieel gezien gaat het daardoor beter, maar je moet wel een beetje oppassen met je uitgaven.

Tip van de maand: Venus helpt je deze maand met je uiterlijke verzorging, je ziet er super goed uit, profiteer hiervan!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Tweelingen

 

Kreeft

KREEFT (22 juni t/m 22 juli)

 

Liefde: je wilt graag duidelijkheid scheppen in je liefdessituatie, maar wat je ontdekt is niet erg plezierig. Je moet een open mind hebben om deze situatie te accepteren. Geef niet zomaar alles op, je vindt een oplossing!

Werk: je hebt een goed ritme te pakken en je houdt je hier ook aan. Je kunt deze maand je doelen behalen en bepaalde projecten afronden. Het beste is dat je hiervoor zult worden beloond!

Tip van de maand: heb vertrouwen! Goed nieuws en het vooruitblik van de vakantie geven je een nieuwe stimulans in juni!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Kreeft

 

Leeuw

LEEUW (23 juli t/m 23 augustus)

 

Liefde: ook al heb je deze maand misschien wat familieprobleempjes, het geluk staat voor jou centraal! Er staan leuke ontmoetingen te wachten in juni en in je relatie heb je leuke projecten op het programma staan!

Werk: op financieel gebied gaat het je voor de wind in juni. Aan het einde van de maand kunnen eventuele financiële problemen worden opgelost!

Tip voor deze maand: plan deze maand goed, zodat je niet te snel uitgeput raakt. Mercurius helpt je om je agenda op orde te krijgen.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Leeuw

 

MAAGD (24 Maagdaugustus t/m 23 september)

 

Liefde: de Zon en Venus helpen je in juni op liefdesgebied. Je kunt een leuke ontmoeting hebben op het werk… Je trekt deze maand de stoute schoenen aan en gaat ervoor! Als je al een relatie hebt sta je deze maand open voor vernieuwing.

Werk: je bent op de goede weg! Jouw projecten draaien uit op een waar succes! Op financieel gebied kun je een duidelijke verbetering verwachten.

Tip voor deze maand: Je hebt deze maand veel zelfvertrouwen, maak gebruik van deze kracht!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Maagd

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

Weegschaal

WEEGSCHAAL (24 september t/m 23 oktober)

 

Liefde: je bent erg verleidelijk deze maand. Je ziet er super goed uit en dit heeft zijn effect! Ben je single? Deze maand kun je spannende avonturen beleven! Heb je een relatie? In juni ben je extra aantrekkelijk voor je partner…

Werk: je loopt deze maand een beetje achter de feiten aan. Dit zorgt ervoor dat je wat gestrest kunt zijn. Als je goed je best doet kun je toch je doelen behalen deze maand!

Tip voor deze maand: sta niet te lang stil bij de dromen die je niet waar hebt kunnen maken, andere dromen kunnen nog uitkomen!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Weegschaal

 

Schorpioen

SCHORPIOEN (24 oktober t/m 22 november)

 

Liefde: juni draait voor jou maar om één ding: de liefde! Ben je single? Je raakt in juni compleet van slag van iemand… Heb je een relatie? Je bent helemaal in de ban van je partner deze maand…

Werk: Je moet deze maand alles geven om je doelen te bereiken, maar het is niet allemaal voor niks! Je zult zien, in juni pluk je de vruchten van je harde werk!

Tip van de maand: je hebt deze maand niet altijd evenveel energie en je moraal schommelt ook een beetje. Maar geen paniek, Jupiter geeft je deze maand optimisme.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Schorpioen

 

Boogschutter

BOOGSCHUTTER (23 november t/m 21 december)

 

Liefde: je hebt in juni de behoefte om je te settelen met je geliefde. Ben je al gesetteld? Dan heb je behoefte aan een gezamenlijk project. Ben je single? Er staat je een opmerkelijke ontmoeting te wachten op de helft van juni…

Werk: je vindt deze maand de gulden middenweg. Aan het einde van de maand kun je succes verwachten op sociaal gebied op de werkvloer. De strategie die je gebruikt lijkt te werken!

Tip voor deze maand: Je straalt in juni! Je geeft het beste van jezelf en je omgeving geeft je hiervoor complimentjes. Geniet ervan!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Boogschutter

 

Steenbok

STEENBOK (22 december t/m 20 januari)

 

Liefde: je bent in juni veel bezig met je werk en dagelijkse bezigheden, dit neemt de overhand op je gevoelens. De tweede helft van de maand gaat dit beter en kun je extra affectie verwachten van je partner. Ben je single? Dan heb je in de laatste week van juni meer oog voor de liefde!

Werk: op professioneel gebied wordt je geremd deze maand. Blijf geconcentreerd en gemotiveerd, er is licht aan het einde van de tunnel!

Tip voor deze maand: neem deze maand rust en wat extra vitaminen. Je zult het plezier weer terugvinden!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Steenbok

 

Waterman

WATERMAN ( 21 januari t/m 18 februari)

 

Liefde: je bent extra verleidelijk deze maand! Je profiteert hiervan, vooral als je single bent! Maar let op! Aan het einde van de maand kan het serieus worden! Heb je een relatie? Er staat een serieuze stap in jullie relatie op het programma…

Werk: je bent steeds efficiënter en je gaat er helemaal voor deze maand. Je zult je aan het einde van de maand onderscheiden van de rest. De financiële situatie stabiliseert.

Tip voor deze maand: Heb je tijd over? Doe dan aan meditatie, zo kom je weer helemaal in vorm!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Waterman

 

Vissen

VISSEN (19 februari t/m 20 maart)

 

Liefde: aan het begin van deze maand kun je verdriet hebben om een geliefde of een familielid die afstand van je neemt. Na de 15e kun je je helemaal verliezen in de liefde, zowel als je single bent of als je al een partner hebt.

Werk: je kunt deze maand een mooie evolutie op professioneel gebied verwachten! Houd vol en geef niet op om je doelen te bereiken.

Tip voor deze maand: geniet deze maand van de zonnestralen, je haalt er energie uit!

Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Vissen

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter