Astrocenter Blog by

Wat voor vriend(in) ben jij volgens jouw sterrenbeeld?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Vriendschap is onmisbaar voor de meesten onder ons. Het is een verrijking van ons leven en we halen energie en positiviteit uit oprechte vriendschappen. Wat voor vriend ben jij? Grappig, gul, betrouwbaar? Hoever ga jij voor je vrienden en familie? Ontdek wat jouw sterrenbeeld erover zegt!

 

Lachbuien, goede adviezen, goed gezelschap… echte vrienden helpen ons om te groeien in het leven en geven ons energie en positiviteit. Koester deze vrienden!

En jij? Wat voor vriend(in) ben jij? Ben je die grappige vriendin of de vriend die altijd klaar staat voor zijn vrienden? Lees hier wat jouw sterrenbeeld hierover verteld!

 

Ram

Ram

Je hebt behoefte aan mensen om je heen en als je vrienden wilt zien, dan wil je dit direct! Je belt of sms’t ze net zo lang tot ze reageren. Je houdt ervan om ongepland bij je vrienden aan te kloppen of ongepland met ze op stap te gaan. Als je andere dingen aan je hoofd hebt, kan er zomaar een flinke tijd voorbij gaan voordat je je vrienden weer ziet. Je kunt snel woorden hebben met je vrienden, maar dit is ook even snel weer uitgepraat en opgelost. Je bent een levendige vriend(in), met jou verveelt niemand zich snel!

 

Stier

Stier

Je hebt niet veel vrienden nodig, maar de vrienden die je hebt zijn goede, betrouwbare vrienden. Je kiest voor kwaliteit, niet kwantiteit. Je bent het liefst in het gezelschap van kalme en gemakkelijke personen. Je bent altijd op zoek naar harmonie. Als je dit niet kunt vinden in een vriendschap, dan ben je nog liever alleen. Je bent een trouwe en betrouwbare vriend(in), je vrienden kunnen altijd op je rekenen. Maar let op! Je ben ook rancuneus, je vrienden moeten je niet teleurstellen…

 

Tweelingen

Tweelingen

Je bent het liefst omringd door een groep lachende vrienden. Je trekt dit soort vrienden aan door je humor en sociale gemak. Je bent op je gemak in allerlei conversaties en groepen, wat je een geliefd persoon maakt. Echter, je bent niet echt op zoek naar hele diepgaande vriendschappen. Je houdt het liever wat oppervlakkig en je deelt niet gemakkelijk je emoties en ware gevoelens. Je bent een grappige vriend(in) en je bent altijd in voor een feestje.

 

>> Meer weten over jouw sterrenbeeld? Lees de beschrijving hier! 

 

Kreeft

Kreeft

Je hebt niet veel vrienden nodig, maar je hebt behoefte aan oprechte vrienden. Je hebt behoefte aan vrienden waarop je kunt rekenen wanneer je ze nodig hebt, bij wie je terecht kunt met je problemen en die naar je luisteren wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor. Als je eenmaal echte goede vrienden gevonden hebt, kun je soms iets te afhankelijk van ze zijn. Je bent een lieve, gevoelige vriend(in), maar soms ook wat dromerig. Het gebeurt nog wel eens dat je verjaardagen vergeet…

 

Leeuw

Leeuw

Je bent erg genereus in je vriendschappen. Je geeft je vrienden graag cadeautjes en je bent vaak degene die een rondje betaald in de kroeg. Je wacht meestal tot je vrienden jou contacteren, niet het tegenovergestelde. Je bent op zoek naar diepgaande vriendschappen, ookal kies je soms voor vrienden die jezelf in een goed daglicht zetten. Je houdt ervan m in het middelpunt van de aandacht te staan en je vrienden helpen hierbij. Je bent een goede, betrouwbare vriend(in), die soms iets te veel waarde hecht aan zijn voorkomen.

 

Maagd

Maagd

Je hebt niet veel vrienden nodig, de hoeveelheid vrienden zegt volgens jou niks over de kwaliteit van de vriendschappen. Je bent super trouw in je vriendschappen en jouw vriendschappen duren dan ook jaren. Je bent soms bang om je vriendschappen kwijt te raken en je vertelt je vrienden daarom niet altijd de directe waarheid. Je bent een betrouwbare vriend(in), maar je mist soms wat spontaniteit…

 

Weegschaal

Weegschaal

Je hebt veel vrienden en je hebt behoefte om omringd te zijn met veel mensen om je goed te voelen. Toch weet je jouw echte vrienden van kennissen te onderscheiden. Je bent geliefde persoon, warm en je staat altijd klaar voor anderen. Je hebt een goede intuïtie en als een vriendschap niet goed voelt zal je hier verder ook geen energie meer in steken.

 

>>Wat is de ideale vakantie van jouw sterrenbeeld?

 

Schorpioen

Schorpioen

Je hebt een grote sociale kring, maar je weet je echte vrienden altijd te onderscheiden van de rest. Je bent eigenlijk het liefst in een klein gezelschap en je bent op zoek naar oprechte vriendschappen. Je bent altijd eerlijk naar je vrienden en je zegt waar het op staat. Je verwacht van je vrienden hetzelfde. Jouw vriendschappen zijn intens en levendig, net als jij zelf!

 

Boogschutter

Boogschutter

Je hebt veel vrienden, vriendinnen en kennissen, want men houdt van jouw goede humeur! Je houdt van een levendig sociaal leven en vriendschappen zijn hiervoor onmisbaar voor je! Je bent eerlijk en vriendelijk en je beschermt je vrienden wanneer nodig. Je houdt ervan om tips en levenslessen te delen met je vrienden. Je bent een zeer geliefde vriend(in) vol levenslust!

 

Steenbok

Steenbok

Je selecteert je vrienden zeer nauwkeurig en je hebt dan ook geen behoefte aan veel vrienden. Als je één echt goede vriend(in) hebt is het voor jou eigenlijk al voldoende. Jouw vriendschappen duren lang en zijn gebaseerd op vertrouwen. Je bent erg trouw aan je vrienden en je staat altijd klaar om ze een handje te helpen of gezellig nieuwtjes uit te wisselen. Je bent een vriend(in) die erg discreet en betrouwbaar is.

 

>>Welke 5 sterrenbeelden geven het meeste geld uit?

 

Waterman

Waterman

Je past je gemakkelijk aan anderen aan en je hebt dan ook een grote kennissenkring. Jouw vriendschappen blijven vaak oppervlakkig. Je staat altijd klaar om een ander et helpen, maar je bent niet erg intiem met vrienden. Je bent praktisch ingesteld en je helpt vrienden dan ook liever met je handen dan dat je een luisterend oor biedt. Als vriend(in) ben je solidair en betrouwbaar.

 

Vissen

Vissen

Je bent erg sociaal en je kunt het vaak goed vinden met iedereen. Dit zorgt ervoor dat je veel vrienden hebt. Je bent een beetje dromerig en soms heb je niet in de gaten wat voor type persoon je voor je hebt, wat kan leiden tot teleurstellingen. Je kunt beïnvloed worden door de mensen waarmee je omgaat, kies je vrienden daarom goed! Je bent een eerlijk vriend(in) die alles over heeft voor zijn vrienden.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter