Astrocenter Blog by

De 5 sterrenbeelden die het meeste geld uitgeven

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

De zomer staat voor de deur, nieuwe zomer kleding, vakantieartikelen, reizen, het kost allemaal geld! Het moment om goede deals te vinden dus! Sommige sterrenbeelden hebben hier duidelijk meer moeite mee dan anderen. Ontdek hier de vijf sterrenbeelden die het makkelijkst hun geld uitgeven!

 

Of we nou een gat in onze hand hebben, veel sparen of zelfs gierig zijn, de manier waarop we met geld om gaan zegt iets over onze persoonlijkheid. We kunnen bang zijn dat we niet genoeg hebben, of juist altijd willen opvallen en willen stralen. Het zijn allemaal tekenen van onze persoonlijkheid!

 

De sterrenbeelden die het meeste geld uitgeven zijn…

De sterrenbeelden die het minst goed om kunnen gaan met geld zijn de Ram, de Kreeft, de Leeuw, de Weegschaal en de Schorpioen. Als jij of je partner één van deze sterrenbeelden heeft moet je oppassen dat je niet te enthousiast geld uitgeeft deze zomer…

 

1.     Ram

Je houdt ervan om jezelf te verwennen en te profiteren van het leven. Je vindt dat geld gemaakt is om te rollen! Je bent de Koning(in) van de impulsaankopen. Je moet vooral oppassen tijdens de uitverkoop of bij aanbiedingen. Je bent snel overtuigd van een aankoop. Probeer af en toe wat meer weerstand te bieden aan deze impuls…

 > Meer lezen over de persoonlijkheid van de Ram

 

2.     Kreeft

Je hebt nog wel eens wat kinderlijke trekken en je kunt dan ook op kinderlijke wijze doorzeuren als iets wilt hebben. Je bent niet tevreden tot je hebt kunnen kopen wat je graag wilde hebben. Kijk uit want je kunt in dit soort gevallen niet voor rede vatbaar zijn. Kijk uit voor te grote verleidingen, ga deze als je het niet aan kunt even uit de weg.

  > Meer lezen over de persoonlijkheid van de Kreeft

 

>> heb je hulp nodig bij het bedwingen van jouw uitgaven? onze consulenten kunnen u op weg helpen! 

 

3.     Leeuw

Je wilt graag stralen in de samenleving, je houdt van luxe, mode, winkelen, luxeartikelen… Niks is te gek om jou te doen opvallen. Geld zit bij jou niet lang in je portemonnee, het moet rollen! Jouw drang om op te vallen met materiele zaken kan ervoor zorgen dat je soms in geldnood zit. Denk soms twee keer na voordatje iets koopt!

  > Meer lezen over de persoonlijkheid van de Leeuw

 

4.     Weegschaal

Wat zou jij graag miljonair zijn! Dan kon je alles kopen wat je maar mooi vindt, kleding, sieraden, gadgets… Jij houdt van mooie dingen en esthétiek en je koopt dan ook graag dat waar je oog op valt. Toch ben je wel redelijk, je zou niet zomaar in het rood staan voor een impulsaankoop. Je weet de balans te bewaren!

 > Meer lezen over de persoonlijkheid van de Weegschaal

 

5.     Schorpioen

Jouw bankrekening is gewend aan het jojo-effect! Je kunt zomaar ineens al je geld uitgeven aan iets dat je niet direct nodig hebt. Je houdt ervan om het gevoel te hebben dat je leeft en kunt doen wat je wilt! Hoe flamboyanter, hoe beter…  Kijk uit dat het niet te veel de spuigaten uitloopt…

 > Meer lezen over de persoonlijkheid van de Schorpioen


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter