Astrocenter Blog by

Engelenkaart van sterrenbeeld Waterman

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen engelenkaart, zo ook de Waterman. Cambriel is de beschermengel van het sterrenbeeld Waterman. Ontdek hier wat Cambriel betekent voor de Waterman.

 

Engelenkaart van de Waterman

Cambriel

Cambriel: deze beschermengel waakt over het sterrenbeeld Waterman. Cambriel is de engel van de ontwikkeling, het geloof en mentale kracht. Cambriel geeft je de ondersteuning om jouw ideeën te ontwikkelen en tot uitvoer te brengen. Tegelijkertijd helpt hij je om trouw te blijven aan je principes en integer te blijven. Hij leert je om de balans op te maken van het leven en helpt je om eerlijk re zijn naar jezelf en anderen.

 

Kleur: Turquoise

Edelstenen: Rode granaat

 

Eigenschappen sterrenbeeld Waterman

De Waterman is een denker. Je hebt een goed gevoel voor humor in combinatie met intelligentie. Dit betekent dat je vaak opvalt in een groep. Toch heb je soms de neiging om gereserveerd over te komen en je lijkt in eerste instantie wat onverschillig. Je bent intellectueel en een uitvinder. Je bent niet in een hokje te plaatsen, je bent mysterieus en ongewoon.

 

De sterke punten van de Waterman:

  • Intelligent
  • Praktisch
  • Origineel
  • Vriendelijk
  • Inlevend

 

De zwakke punten van de Waterman:

  • Emotioneel gereserveerd
  • Instabiel en Onvoorspelbaar
  • IJdel
  • Gaat tegen de regels in

 

De Waterman is intellectueel, maar kan ook lui zijn. Je bent vaak op zoek naar een manier om anderen voor jou aan het werk te zetten. Je werkt het liefst in een omgeving waar intelligentie vereist is en waar je jouw creativiteit kwijt kunt. Je laat zwaar lichamelijk werk liever aan anderen over.

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter