Astrocenter Blog by

Engelenkaart van sterrenbeeld Vissen

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen engelenkaart, zo ook de Vissen. Barakiel is de beschermengel van het sterrenbeeld Vissen. Ontdek hier wat Barakiel betekent voor de Vissen.

 

Engelenkaart van de Vissen

Barakiel

Barakiel: deze beschermengel waakt over het sterrenbeeld Vissen. De naam van deze engel betekent “licht van God”. Hij helpt de Schorpioen uit te blinken in de samenwerking met anderen en om zijn intuïtie te verbeteren. Deze engel helpt je om je hat te openen voor goedheid, vriendelijkheid, empathie en sympathie. Barakiel is de beschermer van de onschuldigen. Hij helpt je om een positieve kijk op het even te behouden en te genieten van je succes. Barakiel is eveneens de beschermengel van het sterrenbeeld Schorpioen. Barakiel raadt je aan op je hart en geest te openen.

 

Kleur: Donkerrood

Edelstenen: Granaat

 

Eigenschappen sterrenbeeld Vissen

Vissen zijn creatieve geniën. Je bent zeer begaafd, op verschillende gebieden. Je bent geïnteresseerd en je voelt je aangetrokken tot allerlei richtingen in het leven. Je wordt weleens gezien als een ‘verloren ziel’ en je bent op emotioneel gebied kwetsbaar. Je hebt een ontembaar persoon en je geeft de voorkeur aan een fantasiewereld ten opzichte van de werkelijkheid. Je bent vast besloten om de wereld te zien zoals jij het wilt en niet per sé de daadwerkelijke wereld om je heen.

 

De sterke punten van de Vissen:

  • Creatief en visionair
  • Romantisch en Liefdevol
  • Intuïtief
  • Idealist
  • Kalm

 

De zwakke punten van de Vissen:

  • Humeurig
  • Emotioneel kwetsbaar
  • Te dromerig
  • Buiten de werkelijkheid

 

De Vissen is erg romantisch en dit kan soms tot problemen leiden. Wanneer het in de liefde goed gaat ben je op je best. Gaat het echter niet zo goed, dan kun je gedesillusioneerd raken of nors en humeurig worden. Je hebt lange tijd nodig om over een liefde heen te komen.

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter