Astrocenter Blog by

Engelenkaart van sterrenbeeld Boogschutter

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen engelenkaart, zo ook de Boogschutter. Adnachiel is de beschermengel van het sterrenbeeld Boogschutter. Ontdek hier wat Adnachiel betekent voor de Boogschutter.

 

Engelenkaart van de Boogschutter

Adnachiel

Adnachiel: deze beschermengel waakt over het sterrenbeeld Boogschutter. Hij geeft je optimisme en leert je om je horizon te verbreden. Op deze manier zorgt hij voor je spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Adnachiel helpt je om onafhankelijk te zijn en hij begeleidt je tijdens inspanningen. Adnachiel is begeleidt je naar jouw bestemming en helpt je om diversiteit te waarderen en om anderen te ondersteunen zonder te oordelen. Adnachiel helpt de Boogschuter om zichzelf te zijn: een onafhankelijke, vrije, eerlijke ziel.

 

Kleur: Marine Blauw, Olijfgroen

Edelstenen: Topaas

 

Eigenschappen sterrenbeeld Boogschutter

De Boogschutter kan op het eerste gezicht een beetje ongeïnteresseerd overkomen. Dit komt doordat hij absoluut niet van routines houdt en altijd op zoek is naar nieuwe activiteiten om zich niet te vervelen. Je bent een vrolijk en zorgeloos persoon wat je soms iets te optimistisch en goedgelovig maakt. Je ziet altijd het beste in mensen en je hebt de neiging om alles wat je hoort te geloven. Men kan er op rekenen dat jij de waarheid vertelt, zelfs als ze het zelf niet willen horen. Je bent geen goede leugenaar, je voelt je al schuldig om een klein leugentje om bestwil. Omdat je altijd de waarheid vertelt kunnen sommigen van je vervreemden.

 

De sterke punten van de Boogschutter:

  • Eerlijk
  • Vrolijk en Zorgeloos
  • Communicatief
  • Vergevingsgezind en begripvol
  • Niet veroordelend

 

De zwakke punten van de Boogschutter:

  • Ongeduldig
  • Onverantwoordelijk
  • Te gul
  • Overoptimistisch

 

Jouw vrienden vervelen zich nooit met jou. Je houdt ervan om plezier te maken en je bent altijd op zoek naar het volgende nieuwe avontuur. Je houdt erg van reizen en nieuwe ervaringen opdoen. Ondanks dat je heel eerlijk bent probeer je wel om mensen op hun gemak te stellen. Je bent zelden veroordelend of bevooroordeeld.

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter