Astrocenter Blog by

Engelenkaart van sterrenbeeld Schorpioen

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen engelenkaart, zo ook de Schorpioen. Barakiel is de beschermengel van het sterrenbeeld Schorpioen. Ontdek hier wat Barakiel betekent voor de Schorpioen.

 

Engelenkaart van de Schorpioen

Barakiel

Barakiel: deze beschermengel waakt over het sterrenbeeld Schorpioen. De naam van deze engel betekent “licht van God”. Hij helpt de Schorpioen uit te blinken in de samenwerking met anderen en om zijn intuïtie te verbeteren. Deze engel helpt je om je hat te openen voor goedheid, vriendelijkheid, empathie en sympathie. Barakiel is de beschermer van de onschuldigen. Hij helpt je om een positieve kijk op het even te behouden en te genieten van je succes. Barakiel is eveneens de beschermengel van het sterrenbeeld Vissen. Barakiel raadt je aan op je hart en geest te openen.

 

Kleur: Donkerrood, donkerbruin

Edelstenen: Granaat

 

Eigenschappen sterrenbeeld Schorpioen

De Schorpioen is een gepassioneerd en aantrekkelijke persoon. Je kent jezelf goed en je kunt soms een beetje egoïstisch en egocentrisch zijn. Je hebt sterke meningen en je verliest niet graag een discussie of een debat. Je bent erg gepassioneerd en erg trouw aan je partner en anderen die van je houden. Je bent trots en je beschermt de dingen en personen die dicht bij je staan. Je houdt potentiele rivalen op grote afstand.

 

De sterke punten van de Schorpioen:

  • Gepassioneerd
  • Populair, charismatisch
  • Onverschrokken
  • Kalm, grote zelfbeheersing
  • Gedetermineerd

 

De zwakke punten van de Schorpioen:

  • Jaloers
  • Wraakzuchtig
  • Ongevoelig
  • Egoïstisch

 

De Schorpioen is onverschrokken en aarzelt niet om risico’s te nemen wanneer hij merkt dat er iets te winnen valt. Je hebt de neiging om bekrompen en te vastberaden te zijn in het nastreven van je doelen. Wanneer je tegenslagen te verwerken krijgt ben je moedig en zal je je evenwicht niet verliezen. Je bent veerkrachtig en je past je gemakkelijk aan situaties aan. Als je het gevoel hebt onterecht behandeld te worden zul je je uiterst vastberaden tonen.

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter