Astrocenter Blog by

Engelenkaart van sterrenbeeld Weegschaal

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen engelenkaart, zo ook de Weegschaal. Zuriel is de beschermengel van het sterrenbeeld Weegschaal. Ontdek hier wat Zuriel betekent voor de Weegschaal.

 

Engelenkaart van de Weegschaal

Zuriel

Zuriel: deze beschermengel waakt over het sterrenbeeld Weegschaal. Dit is de engel van balans, openhartigheid en gerechtigheid. Zuriel helpt je om te vergeven en om balans te vinden in het leven. Hij geeft je vruchtbaarheid en hij is de bewaker van relaties, zowel in de liefde als op professioneel gebied. Deze engel helpt je om je levenspad te vinden en om evenwicht en harmonie te creëren. Zuriel helpt je ook om de schoonheid van je eigen succes in te zien.

 

Kleur: Pastel kleuren, Roze

Edelstenen: Rozenkwarts

 

Eigenschappen sterrenbeeld Weegschaal

De Weegschaal houdt van een eenvoudig, ongecompliceerd leven. Bij het nastreven van dit doel kun je last hebben van besluiteloosheid. Je vindt het moeilijk om beslissingen te nemen om jouw droomleven te realiseren. De Maagd is erg charmant en jouw goede humeur beinvloed je omgeving in positieve zin. Mensen willen graag bij jou in de buurt zijn. Je kunt ervoor zorgen dat mensen hun zorgen vergeten.

 

De sterke punten van de Weegschaal:

  • Geduldig
  • Vrolijk, optimistisch
  • Toegewijd
  • Vriendelijk
  • Charmant

 

De zwakke punten van de Weegschaal:

  • Besluiteloos
  • Nonchalant
  • Emotioneel
  • Veel rust nodig

 

De Maagd vindt het moeilijk om de instructies van anderen op te volgen. Je kunt er niet tegen wanneer iemand je dwingt een beslissing te nemen. Je bent meer emotioneel en intellectueel dan fysiek ingesteld. Ondanks je hoge verwachtingen en idealen vindt je wel gemakkelijk de weg naar succes en balans in het leven.

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter