Astrocenter Blog by

Engelenkaart van sterrenbeeld Maagd

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen engelenkaart, zo ook de Maagd. Hamaliel is de beschermengel van het sterrenbeeld Maagd. Ontdek hier wat Hamaliel betekent voor de Maagd.

 

Engelenkaart van de Maagd

Hamaliel

Hamaliel: deze beschermengel waakt over het sterrenbeeld Maagd. Dit is de engel van uithoudingsvermogen en logica. Hij geeft je moed en zelfvertrouwen. Hij zorgt er tevens voor dat je problemen en tegenslagen aan kunt en kunt ontspannen. Hij geeft je oog voor detail stiptheid en toewijding. Tegelijkertijd helpt Hamaliel je om gedisciplineerd en geduldig te zijn.

Kleur: Grijs, blauw

Edelstenen: Blauwe topaas

 

Eigenschappen sterrenbeeld Maagd

De Maagd analyseert alles, zelfs de simpelste dingen. De gedachten van de Maagd zijn diepgaand en inzichtelijk. Jouw conclusies zijn altijd attent en betrouwbaar. Je ben gericht op details en je bent een perfectionist. Je wilt het graag alles goed doen en je concentreren op één ding tegelijk. Je bent altijd opzoek naar een goede afronding en conclusie.

 

De sterke punten van de Maagd:

  • Goede beslisser
  • Gedetailleerd
  • Betrouwbaar
  • Geduldig
  • Eerlijk

 

De zwakke punten van de Maagd:

  • Kritisch
  • Rusteloos
  • Overbezorgd
  • Kieskeurig

 

De Maagd houdt van regels en routines. Je hebt een grote behoefte aan orde en organisatie, je bent dan ook niet erg flexibel. Je bent een goede planner en je werkt er hard aan om een veilige toekomst voor jezelf en dierbaren te creëren.

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter