Astrocenter Blog by

Maandhoroscoop mei

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

De mooie meimaand is eindelijk aangebroken! Wat staat er te wachten op liefdesgebied en professioneel gebied? Bieden je financiën de mogelijkheid om een mooie vakantie te boeken tijdens in de meimaand? Liefde, werk, geld, ontdek jouw horoscoop van de maand mei!

 

De meimaand is de ideale periode om te genieten van het mooie weer en de voorjaarssfeer. Geniet deze maand van de simpele dingen van het leven: de natuur, de liefde en vrienden. Mars en Saturnus kunnen deze maand zorgen voor verstoringen op sociaal gebied…

 

Vergeet deze maand ook niet om je stier-vrienden een fijne verjaardag te wensen! Zij zijn geboren tussen 21 april en 21 mei.

 

Sterrenbeeld van de maand: Stier

De Stier is een sterrenbeeld met aardse energie, hij is een harde werker met doorzettingsvermogen die er van houdt om dingen in zijn eigen temp te doen. Hij is werkt traag, maar gestaag. De Stier houdt van comfort, maar zijn verwachtingen zijn simpel. Stabiliteit is erg belangrijk voor de Stier, hij houdt niet van veranderingen. De Stier is op zoek naar een simpel, gelukkig leven met een gezin, een mooi huis, een tuin… Hij is erg trouw aan zijn vrienden en geliefden. Hij wordt niet snel boos, maar als hij zich verraden voelt kan hij erg boos en rancuneus zijn.

 

Maandhoroscoop Mei

 

Ram

RAM (21 maart t/m 20 april)

 

Liefde: je beleeft alle emoties deze maand zeer intens en met volle overgave. De liefde is voor jou een basisbehoefte in het leven en dit zorgt ervoor dat je deze maand vol passie zit!

 

Werk: in mei ben je enthousiast en vastberaden, je voelt je onoverwinnelijk! Maak hier goed gebruik van! Kijk er niet van op als je deze maand grote stappen vooruit kunt maken.

 

Tip voor deze maand: jaag je dromen na in mei, dit geeft je zelfvertrouwen. Ga ervoor!

 

Stier

STIER (21 april t/m 21 mei)

 

Liefde: het is tijd dat je jezelf plezier doet en hier voor open staat. De omstandigheden zijn deze maand gunstig en je kunt je geluk delen met je omgeving, partner en familie. Er staan leuke ontwikkelingen op je te wachten. Een nieuwe liefde, een bruiloft, een baby, een huis… Een droom van je kan uitkomen!

 

Werk: Dit is een goede periode om zaken te regelen. Je krijgt vaker het woord op het werk en de communicatie verloopt beter. Laat maar van je horen! Nieuwe deuren worden geopend, profiteer van je creativiteit deze maand.

 

Tip voor deze maand: De planeten staan deze maand erg gunstig voor je, dit is je geluksmaand! Alles verloop gemakkelijker dan normaal en je bent gelukkig op alle gebieden!

 

Tweelingen

TWEELINGEN ( 22 mei t/m 21 juni)

 

Liefde: Je moet tot de 22e wachten tot jouw sprankellende persoonlijkheid naar voren komt, in de tussentijd heb je een paar problemen die je bezig houden. Hierdoor ben je wat minder beschikbaar, maar je bent wel hierdoor wel intiemer en emotioneel beschikbaar.

 

Werk: Niet alles verloopt soepel deze maand. Je wordt in je vooruitgang belemmerd door obstakels en tegenslagen. Werk je plannen goed uit voordat je iets begint!

 

Tip voor deze maand: Je hebt deze maand behoefte aan rust. Een natuurlijke omgeving geeft je nieuwe energie. Let er goed op dat je genoeg slaapt en houd een gezonde levensstijl aan.

 

Kreeft

KREEFT (22 juni t/m 22 juli)

 

Liefde: je straalt deze maand sensualiteit uit en dit laat je niet ongemoeid. Je beschikt in mei over een ware verleidingskracht! Er staan spannende gebeurtenissen op het programma…

 

Werk: Je weet wat je wilt en op wie je kunt rekenen. Heb dus vertrouwen in jezelf! Je onuitputtelijke energie zorgt ervoor dat je efficiënt bent en je doelen behaald.

 

Tip voor deze maand: De oplossingen zijn voor handen, je moet ze alleen nog concreet maken. Je inzet zal deze maand beloond worden met succes!

 

Leeuw

LEEUW (23 juli t/m 23 augustus)

 

Liefde: heb je een relatie met een jaloers type? Kijk dan uit deze maand, hij of zij kan nog wel eens verkeerd reageren op het gemak waarmee je met anderen praat. Zelfs als je niks te verwijten valt…

 

Werk: Er staan deze maand goede momenten op het programma, dit kan tijdens een sollicitatie zijn, een examen of een reis. Je kunt er zelfs een financiële meevaller aan over houden.

 

Tip voor deze maand: wil je deze maand gaan sporten? Let er dan goed op dat je een warming-up doet, om blessures te voorkomen.

 

Maagd

MAAGD (24 augustus t/m 23 september)

 

Liefde: Dit is een uitstekende maand voor je op het gebied van communicatie, professioneel, vriendschappelijk en privé. De passie neemt de bovenhand voor bepaalde Maagden! Echter, op het gebied van familie heb je ups en downs…

 

Werk: doe er deze maand alles aan om je bezig te houden met zaken die je interesseren. Je bent op de goede weg om je projecten en ambities tot een goed einde te brengen! Je kunt deze maand succes hebben op het gebied van een examen of promotie.

 

Tip voor deze maand: Blijf letten op openingen die je nieuwe perspectieven bieden, mis ze niet!

 

Weegschaal

WEEGSCHAAL (24 september t/m 23 oktober)

 

Liefde: Je beleeft deze maand geruststellende momenten. Kijk in de liefde uit voor jaloezie! Dit is altijd een slechte raadgever… deel je geheimen niet zomaar met jan en alleman!

 

Werk: Je barst van de energie op het werk en dit helpt je om je zaken op orde te brengen. Je strategie werpt zijn vruchten af op professioneel gebied.

 

Tip voor deze maand: Dit is de maand van veranderingen… Een ideaal moment om je inrichting te veranderen of te kiezen voor een nieuwe look.

 

Schorpioen

SCHORPIOEN (24 oktober t/m 22 november)

 

Liefde: De liefde staat centraal voor jou deze maand! Dit is de perfecte maand om verliefd te worden of misschien wel een aanzoek te krijgen. Geniet ervan!

 

Werk: Je goede werkrelaties zorgen ervoor dat je deze maand de kans krijgt om een topcontract te tekenen. Let op je uitgaven deze maand, kijk uit dat je niet in het rood komt te staan aan het einde van de maand.

 

Tip voor deze maand: elke rede is een goede rede om af te spreken met je vrienden en familie deze maand!

 

Boogschutter

BOOGSCHUTTER (23 november t/m 21 december)

 

Liefde: je hebt deze maand nogal last van een wisselend humeur, wat het moeilijk maakt om je te kunnen volgen. Je doet het rustig aan, maar je begint je te ergeren aan de routine. Na de 20e wordt het beter!

 

Werk: Hetgeen je doet deze maand, doe je goed, maar je staat wel onder druk deze maand. Je wil het liefste snel van je verplichtingen en opdrachten af!

 

Tip voor deze maand: Voel je je in een hoek gedrukt? Gebruik communicatie en reflectie als oplossing.

 

Steenbok

STEENBOK (22 december t/m 20 januari)

 

Liefde: de omstandigheden zorgen er deze maand voor dat je mooie verassingen kunt krijgen op het gebied van familie, kinderen of vrienden. Heb je een relatie? Jullie hebben jullie nog nooit zo sterk verbonden gevoeld!

 

Werk: Je behaalt deze maand je doelen en je brengt projecten tot een goed einde door je doorzettingsvermogen. Dit moet gevierd worden!

 

Tip voor deze maand: je hebt behoefte aan plezier deze maand, maar een beetje extra slaap kan geen kwaad. Je hebt de energie nodig.

 

Waterman

WATERMAN (21 januari t/m 18 februari)

 

Liefde: Je familie en vrienden zijn deze maand gul: een goed vooruitzicht voor mei! Er breekt een gelukkige tijd voor je aan. Heb je een relatie? Je partner bemint en verwent je!

 

Werk: Je omgeving kan op jou rekenen voor het brengen van een goede sfeer! Op professioneel gebied kun je leuke projecten starten. Je springt er deze maand uit vanwege je goede humeur!

 

Tip voor deze maand: Je hebt deze maand veel mogelijkheden, maar onthoud dat niet alles mogelijk is, laat je niet te snel meeslepen!

 

Vissen

VISSEN (19 februari t/m 20 maart)

 

Liefde: Je kunt deze maand 100% rekenen op je omgeving, je vrienden en familie geven je liefde en steun. Laat hen merken dat je hen waardeert.

 

Werk: praktische problemen, problemen op professioneel gebied of huishoudelijke ongemakken lossen zich vanzelf op deze maand. Geloof in het geluk, maak er goed gebruik van!

 

Tip voor deze maand: Dit is een topmaand voor je. De omstandigheden zijn ideaal en je kunt al je doelen bereiken, ongeacht de moeilijkheid!

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter