Astrocenter Blog by

Engelenkaart van sterrenbeeld Tweelingen

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen engelenkaart, zo ook de Tweelingen. Ambriel is de beschermengel van het sterrenbeeld Tweelingen. Ontdek hier wat deze Ambriel betekent voor de Tweelingen.

 

Engelenkaart van de Tweelingen

Ambriel

Ambriel: deze beschermengel waakt over het sterrenbeeld Tweelingen. Ambriel is de engel van communicatie, aanpassingsvermogen en innovatie. Deze beschermengel raadt je aan om je innerlijke potentie t egebruiken om je doelen te bereiken in het leven. Ambriel geeft wijsheid en geluk. Tegelijkertijd helpt Ambriel je met de ontwikkeling van je innerlijke bewustzijn. Ambriel kan de tweelingen ook helpen om nervositeit te bedwingen.

 

Kleur: Oranje en geel

Edelstenen: Agaat

 

Eigenschappen sterrenbeeld Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen is veelzijdig en vindingrijk. Je bent spontaan je verlegd je grenzen en je bent impulsief. Je kunt nogal een flapuit zijn. Tweelingenzeggen zeggen wat ze denken en dit kan wel eens zorgen voor ongemakkelijke situaties. Toch is communicatie een van de sterkste punten van de Tweelingen. De Tweelingen is tevens intelligent en houdt ervan om dingen uit te zoeken. Jouw kijk op de wereld en anderen kan wat oppervlakkig zijn. Het levensmotto van de Tweelingen is: ‘vertrouw op wat je ziet’.

 

De sterke punten van de Tweelingen:

  • Intelligent en vindingrijk
  • Fantasierijk
  • Kan zich gemakkelijk aanpassen
  • Vrolijk en spontaan

 

De zwakke punten van de Tweelingen:

  • Oppervlakkig
  • Impulsief
  • Onrustig
  • Besluiteloos
  • Controlfreek

 

Tweelingen lijken soms ongeïnteresseerd omdat ze snel uitgekeken zijn op dingen en door gaan met iets anders. Maar het gebrek aan focus wordt meer dan gecompenseerd door het multitask talent van de Tweelingen. Je kunt vrienden en collega’s goed motiveren en je beschikt over overtuigingskracht.

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter