Astrocenter Blog by

Vind de liefde met behulp van van uw sterrenbeeld!

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zo zijn eigen manier van versieren en om liefde te ontvangen. Hierdoor passen bepaalde sterrenbeelden beter bij elkaar dan andere. Bent je benieuwd welk sterrenbeeld het best past bij die van jou? Bekijk hier hoe de verschillende sterrenbeelden omgaan met de liefde!

RamRam (21 maart t/m 20 april)

Om een Ram te versieren heb je een sterk karakter nodig en je moet weten wat je wilt. De ram is een vuurteken en laat zich dan ook gemakkelijk versieren. Hij wil zich echter niet gedomineerd voelen, een subtiele verleiding is dus aan te raden!

Wanneer je niet zeker weet of je een langdurige, vaste relatie wilt, ga dan geen relatie aan met een Ram. Een Ram geeft zich helemaal, zeker wanneer hij zeker is van zijn gevoelens.

Hij toont gemakkelijk zijn gevoelens en brengt leven in een relatie zodat de relatie zich kan ontwikkelen. Rammen hebben vaak een levendige verbeelding en houden van impulsieve acties en verassingen.

 • De ideale partner voor de Ram is een Weegschaal, samen zijn ze perfect in balans.
 • Relaties met krachtige sterrenbeelden als de Stier leveren vuurwerk op, maar zullen geen lange toekomst hebben. De Ram past goed bij: Tweelingen, Leeuw, Weegschaal, Schorpioen of Waterman.

  StierStier (21 april t/m 21 mei)

De Stier houdt van mooie dingen én mensen, ook al weet hij heel goed dat het uiterlijk niet alles is. Wel let een Stier op uiterlijk, dus als je een Stier wilt veroveren moet je goed voor de dag komen. Maar sla niet door naar het vulgaire, daar heeft de Stier een hekel aan, zowel in uiterlijk als uitspraken.

Stieren zijn van nature jaloers aangelegd, doe dus niks dat deze eigenschap aanwakkert. Een Stier heeft bevestiging nodig van de gevoelens die de ander voor hem of haar heeft.

Men heeft geduld nodig met een Stier en zijn liefdevolle gebaren moeten gekoesterd worden. De Stier toont niet snel zijn ware gevoelens, hij laat ze liever merken door kleine attenties, cadeautjes of opmerkingen. Wanneer een Stier van iemand houdt hecht hij veel waarde aan de wensen van zijn geliefde.

Leg geen druk op de Stier, hij zal rechtsomkeert maken wanneer hij zich in het nauw gedreven voelt. Wanneer je hem vrij laat pakt dit alleen maar goed uit voor je!

 • De ideale partner voor de Stier is een Schorpioen.
 • De Stier past ook goed bij een Kreeft of Steenbok.

 TweelingenTweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Tweelingen zijn zeer romantisch, hij heeft het nodig om verleid te worden, zowel lichamelijk als geestelijk. Ze houden van verfijndheid, delicatesse en personen die even romantisch zijn als zij. Personen die te nuchter zijn of materialistisch, vinden Tweelingen oninteressant.

Tweelingen geven niet snel emotionele of materialistische veiligheid, ze houden er ook niet van om opgejaagd te worden om snel een serieuze relatie aan te gaan. Tweelingen hechten veel waarde aan hun vrijheid. Wanneer je ze onder druk zet, raak je ze kwijt. Tweelingen zijn liever singel dan dat ze hun vrijheden kwijt raken in een relatie.

 • Een goede partner voor Tweelingen kan gevonden worden in het sterrenbeeld Vissen.
 • Tweelingen passen ook goed bij een Ram, Kreeft, Weegschaal of Waterman.

KreeftKreeft (22 juni t/m 21 juli)

De Kreeft heeft een gesloten karakter en heeft de voorkeur voor personen met hetzelfde karakter als hij- of zijzelf. De Kreeft houdt niet van veranderingen en alles dat zijn dagelijkse gewoonten kan doorbreken. Met de tijd kan dit veranderen, maar hiervoor heb je geduld nodig.

Als je een relatie wilt met een Kreeft is het belangrijk dat je dezelfde plannen in het leven hebt als hij of zij. Een Kreeft gaat voor een lange en vaste relatie, wil je dit niet, dan kun je beter niks beginnen met een Kreeft.

 • De ideale partner voor de Kreeft is een Steenbok.
 • De Kreeft past ook goed bij een Stier, Tweelingen of een Leeuw.

De Kreeft voelt zich maar zelden aangetrokken tot zijn tegenbeeld.

LeeuwLeeuw (22 juli t/m 22 augustus)

De Leeuw is een verleider en heeft een grote aantrekkingskracht waar hij met plezier gebruik van maakt. Gewoonlijk is het de Leeuw die de eerste stap zet en zijn “prooi” uitkiest.

Wil je opvallen bij een Leeuw? Dit kan, een Leeuw kan ook zeker gevoelig en romantisch zijn. Je moet alleen weten hoe je het aan moet pakken!

Om in de smaak te vallen bij een Leeuw moet je geraffineerd en elegant zijn en een redelijke sociale positie hebben. Maar dit alles zonder te overdrijven. De Leeuw heeft het nodig om te weten dat je hem geweldig vindt. Hij heeft bevestiging nodig en de mening van een ander is dan ook van groot belang voor de Leeuw. Maar doe niet alsof! Dit heeft hij direct door.

Wanneer de Leeuw veroverd is kan hij gelukkig zijn met een gezinsleven. Je kunt dan ook een stabiele en langdurige relatie aangaan met een Leeuw. Maar je moet altijd onthouden dat een Leeuw zich belangrijk wil voelen, voor zijn partner en zijn eventuele kinderen.

 • De ideale partner voor de Leeuw is een Boogschutter.
 • De Leeuw past ook goed bij een Ram, Steenbok en Kreeft.

MaagdMaagd (23 augustus t/m 23 september)

De Maagd heeft een speciale persoonlijkheid. Om een Maagd te kunnen verleiden moet je laten zien dat je dicht bij zijn persoonlijkheid staat en dezelfde manier van denken hebt. De meeste Maagden houden van ordelijke personen, zowel lichamelijk als mentaal.

De Maagd is discreet en houdt er dan ook niet van om in het openbaar veel affectie te tonen. De Maagd houdt wel van affectiviteit en heeft ook behoefte aan bevestiging, maar heeft hier privacy voor nodig. Als je op zoekt bent naar een expressief persoon die gemakkelijk zijn gevoelens prijs geeft, dan is een Maagd niks voor jou. Een Maagd beschikt zeker wel over emoties, maar is vaak bang voor te sterke emoties. Hierdoor vindt een Maagd het vaak niet makkelijk om een relatie aan te gaan. Er zijn veel geduld en liefdesverklaringen voor nodig om een Maagd te overtuigen en het vertrouwen te winnen.

 • De ideale partner van de Maagd is een Stier.
 • De Maagd past ook goed bij een Steenbok of een Waterman.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

WeegschaalWeegschaal (24 september t/m 23 oktober)

De Weegschaal is een bijzonder sterrenbeeld. De aandacht van een Weegschaal is snel getrokken. De Weegschaal is een charmeur, hij zal jou dan ook aantrekken, niet andersom. De Weegschaal is een verleider, maar heeft geen intentie om zo veel mogelijk personen te verleiden als hij/zij kan.

Als je met een Weegschaal wilt daten kun je het beste aandacht besteden aan je uiterlijk. De Weegschaal hecht hier namelijk veel waarde aan, zowel bij zichzelf als bij de ander. De Weegschaal vindt de mening van anderen belangrijk en houdt van elegantie. Dit sterrenbeeld is gevoelig en heeft dan ook behoefte aan de bevestiging van jouw gevoelens voor hem of haar.

De Weegschaal is in een relatie open en laat je echt toe in zijn of haar leven. De Weegschaal is op zoek naar harmonie en oprechte gevoelens. De Weegschaal handelt naar emoties, u kunt daarom het beste uzelf blijven.

 • De ideale partner van de Weegschaal is een Waterman.
 • De Weegschaal past ook goed bij een Ram, Tweelingen of een andere Weegschaal.

SchorpieonSchorpioen (24 oktober t/m 22 november)

De Schorpioen houdt ervan om te verleiden en veroveringen te doen, echter wanneer hij of zij een relatie heeft is het een ander verhaal. De Schorpioen is gepassioneerd, intens en is zeer trouw in een relatie.

Aan de andere kant kan de Schorpioen jaloers en bezitterig zijn, maar dit hoeft geen extreme maten aan te nemen als de Schorpioen in balans is. Ben je op zoek naar een rustig en opgeruimd leven? Ga dan niet achter een Schorpioen aan, hij leeft erop los en houdt van uitdagende dingen. Een relatie met een Schorpioen is dan ook zeker niet saai!

Om bij de Schorpioen in de smaak te vallen moet je simpelweg een levensgenieter zijn en over veel energie beschikken! Zeer gevoelige personen kunnen beter geen relatie aangaan met de Schorpioen, behalve als ze hun leven volledig willen omgooien.

 • De ideale partner van de Schorpioen is een Kreeft.
 • De Schorpioen past ook goed bij een Stier, Maagd of een andere Schorpioen.

BoogschutterBoogschutter (23 november t/m 21 december)

Een leven zonder liefde is onmogelijk voor de Boogschutter! Ongelukkige, gedeprimeerde of pessimistische personen heeft de Boogschutter liever niet om zich heen. De Boogschutter heeft een actief en levendig karakter, een monotoon leven is dan ook niks voor de Boogschutter. Hij is van nature een charmeur, maar geen jager. De Boogschutter kan goed omgaan met jaloezie. Probeer een Boogschutter niet te veranderen, dit zal averechtse effecten hebben.

De Boogschutter houdt van een simpel leven, maar heeft zijn vrijheid nodig. Hij houdt ervan om verwend te worden.

Wanneer je voor een boogschutter kiest, kies je voor een langdurige en stabiele relatie.

 • De ideale partner van de Boogschutter is een Ram.
 • De Boogschutter past ook goed bij een Waterman, Maagd of Vissen.

SteenbokSteenbok (22 december t/m 20 januari)

De Steenbok kan koud en afstandelijk overkomen. Hij is niet zo gepassioneerd als bijvoorbeeld een Schorpioen of een Leeuw. Ben je op zoek naar een kortstondige, gepassioneerde relatie? Dan ben je bij de Steenbok aan het verkeerde adres. Hij is op zoek naar een vaste, langdurige relatie.

De Steenbok kan sterke en oprechte gevoelens hebben, maar vaak neemt het verstand de overhand ten opzichte van de gevoelens. De Steenbok heeft bevestiging nodig van het feit dat zijn of haar partner echt zijn wederhelft is, alvorens zich compleet te kunnen geven in een relatie. Als je een Steenbok wilt veroveren, moet je ook op intellectueel gebied aan hem kunnen tippen.

De Steenbok gaat extravagante personen uit de weg. Wanneer een Steenbok vertrouwen in je heeft, gaat hij ervoor. Je moet er niet vanuit gaan dat de Steenbok openlijk over zijn gevoelend spreekt. Geen woorden, maar daden is zijn motto.

 • De ideale partner van de Steenbok is een Kreeft.
 • De Steenbok past ook goed bij een Stier, Leeuw, Maagd of een andere Steenbok.

WatermanWaterman (21 januari t/m 18 februari)

De Waterman is charmant en respectvol. Hij houdt van veroveren, maar doet dit wel op een respectvolle manier. Het levensmotto van de Waterman is vrijheid, maar eenmaal in een vaste relatie kan hij hier ook helemaal voor gaan. Het is echter niet makkelijk om de Waterman te pakken te krijgen. Zijn eigen motto “vrijheid” geldt niet direct voor zijn partner. Hij wil graag een partner die niet zonder hem kan.

De Waterman is niet jaloers of bezitterig, maar hij heeft het nodig om te merken dat de ander aan hem kan “ontsnappen”, dit wakkert de liefde bij hem aan. De Waterman houdt van ongecompliceerde relaties en heeft behoefte aan een bevestiging van de gevoelens die de ander voor hem of haar heeft. Wanneer de Waterman twijfels heeft kan hij zomaar een einde maken aan de relatie. Wil je het traditionele pad van een relatie bewandelen (trouwen, kinderen), dan kun je wel eens teleurgesteld worden. Toch wil de Waterman dit net zo graag als jij, maar het moet hem niet opgelegd worden.

 • De ideale partner van de Waterman kan gevonden worden in het sterrenbeeld Tweelingen.
 • De Waterman past ook goed bij een Maagd, Vissen of Boogschutter.

VissenVissen (19 februari t/m 20 maart)

Vissen laten zich leiden door de personen die ze ontmoeten. Vissen zijn erg zachtaardige personen die van knuffelen houden. Personen met het sterrenbeeld Vissen worden snel verliefd, hij laat zich leiden door passie. Vissen hebben vaak een aantal verschillende, korte relaties alvorens ze zich settelen en een vaste relatie aangaan. Vissen zijn diep van binnen op zoek naar de ware en een langdurige relatie.

Vissen laten zich verleiden door personen met tegengestelde karakters, vooral op het gebied van initiatief nemen. Want hier zijn Vissen geen ster in. Wanneer je een relatie aangaat met een persoon met het sterrenbeeld Vissen dien je over initiatief te beschikken om de relatie te doen ontwikkelen.

Ben je dynamisch, optimistisch en vrolijk? Ga dan voor de relatie met een persoon met het sterrenbeeld Vissen, want hier is hij of zij naar op zoek! Vissen houden ervan om hun liefde in het openbaar te tonen.

 • De ideale partner voor Vissen is een Schorpioen.
 • Vissen passen ook goed bij een Kreeft, Maagd of Waterman.

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter