Astrocenter Blog by

Beschrijving van Sterrenbeeld Vissen

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Sterrenbeelden hebben elk hun eigen specifieke persoonlijkheden en karaktereigenschappen. Ontdek hier alles over het sterrenbeeld Vissen. De Vissen is geboren tussen 19 februari en 20 maart.

 

In de Westerse wereld wordt er gebruik gemaakt van een dierenriem met 12 sterrenbeelden. Deze sterrenbeelden worden bepaald aan de hand van de stand van de sterren en planeten op het moment van geboorte. Binnen de Astrologie wordt er vanuit gegaan dat de stand van de sterren en planeten van invloed is op het karakter en de persoonlijkheid van een persoon. Elk sterrenbeeld wordt beheerst door zijn eigen planeet en is gekoppeld aan een element.

 

De Vissen is het laatste, twaalfde, sterrenbeeld van de dierenriem. Lees hier alles over de specifieke karaktertrekken van het sterrenbeeld Vissen!

 

Algemene eigenschappen Vissen

 

Vissen

Datum: 19 februari t/m 20 maart

Element: Water

Planeet: Neptunus

>> Ontdek wat de invloed is van deze planeet 

Kleur: Paars, turkoois

Edelstenen: Aquamarijn, Opaal, Amethist

>> Bekijk wat deze edelstenen symboliseren

Kenmerken: Dromerig, mysterieus, fantasierijk, aardig, gevoelig, behulpzaam, betrouwbaar, besluiteloos…

 

Algemene karaktereigenschappen

Het sterrenbeeld Vissen staat bekend om zijn gevoelige en emotionele karakter. De Vissen wordt niet alleen beïnvloed door zijn eigen emoties, maar door de emoties van de personen in zijn omgeving. Hij beschikt over een groot inlevingvermogen en heeft de neiging om meegaand te zijn. Dit sterrenbeeld is een dromer en kan zich nog al eens terug trekken in zijn eigen wereld. Dit doet de Vissen voornamelijk om niet te veel geconfronteerd te worden met de emoties om hem heen. Wanneer de Vissen iets niet leuk vindt om te doen, zal hij het ook niet doen. Hierdoor komt hij soms wat lui over. Vissen zijn gemakkelijk te beïnvloeden.

 

De Vissen in de liefde

De Vissen is erg gevoelig en emotioneel, ook op liefdesgebied is dit te merken. Dit sterrenbeeld is erg romantisch. Hij zal zijn liefde verklaren op romantische wijze, met cadeautjes, bloemen etc. Wanneer de Vissen een relatie heeft is hij trouw en loyaal. Hij wil graag het gevoel hebben geliefd te zijn en hij wil zich graag één voelen met zijn geliefde. Hij wil dan ook het liefste veel tijd met hem of haar doorbrengen.

 

De Vissen is een vriendelijk persoon en hij is dan ook een graag geziene vriend. Hij Heeft goede vrienden nodig die hem bij kunnen staan en kunnen helpen wanneer hij het moeilijk heeft.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

De Vissen en werk

De Vissen heeft eerder passieve houding dan een actieve houding. Hij heeft een dromerig karakter en is dan ook niet materialistisch ingesteld. Op professioneel gebied is hij vooral op zoek naar een baan waarin hij zijn creativiteit kwijt kan. Hij werkt het liefst zelfstandig of in een uitvoerende positie. Hij is niet graag de leider.

 

De Vissen en gezondheid

Het sterrenbeeld Vissen heeft doorgaans een goede gezondheid en een sterk gestel. Wel kan hij last krijgen van allergieën. De zwakke punten van de Vissen zijn de bloedvaten, ogen en longen. De Vissen heeft een sportief leven, wat hem helpt om een goede gezondheid te bewaren.

 

Lees de beschrijving van de andere sterrenbeelden hier:

Ram

Leeuw

Boogschutter

Stier

Maagd

Steenbok

Tweelingen

Weegschaal

Waterman

Kreeft

Schorpioen

Vissen


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter