Astrocenter Blog by

Beschrijving van Sterrenbeeld Waterman

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Alle sterrenbeelden hebben zo hun eigen karakter en specifieke persoonlijkheden. Lees hier meer over de eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman. De Waterman is geboren tussen 21 januari en 18 februari.

 

Binnen de Astrologie wordt er vanuit gegaan dat de stand van de sterren en de planeten op het moment van de geboorte van invloed zijn op het karakter van die persoon. We kennen in de Westerse Astrologie een dierenriem met in totaal 12 sterrenbeeldenbeelden. Elk sterrenbeeld wordt gekenmerkt door bepaalde eigenschappen, door de invloed van de sterren en planeten. Daarnaast is elk sterrenbeeld verbonden aan een planeet en een element.

 

De Waterman is het elfde sterrenbeeld van de dierenriem. Lees hier alles over zijn specifieke karaktertrekken!

 

Algemene eigenschappen Waterman

 

Waterman

Datum: 21 januari t/m 18 februari

Element: Lucht

Planeet: Uranus

>> Ontdek wat de invloed is van deze planeet 

Kleur: Blauw

Edelstenen: Aquamarijn, Amber

>> Bekijk wat deze edelstenen symboliseren

Kenmerken: menslievend, creatief, ingenieus, origineel, onafhankelijk, artistiek, eigenwijs, sarcastisch…

 

Algemene karaktereigenschappen

Het sterrenbeeld Waterman heeft een zeer onafhankelijke geest, hij is origineel en wil zich graag onderscheiden van anderen. Der Waterman zal altijd zijn eigen weg kiezen. Dit sterrenbeeld is zachtaardig en humanitair ingesteld. Hij houdt altijd rekening met de personen om hem heen en is erg tolerant. De Waterman is intelligent en altijd op zoek naar uitdagingen, op wetenschappelijk gebied bijvoorbeeld. Dit sterrenbeeld is gesteld op zijn vrijheid en alleen wanneer hij zich echt vrij voelt kan hij zijn artistieke kant volledig tot zijn recht laten komen. De Waterman denkt veel na over de toekomst en de samenleving om hem heen.

 

De Waterman in de liefde

De Waterman geeft zich niet zomaar bloot in de liefde. Hij kan zelf een beetje last hebben van bindingsangst. Hij houdt er niet van om zijn toekomst op het gebied van de liefde uit te stippelen; Hij wil het liefste nat het natuurlijk verloopt en hij houdt er van om verlieft te worden. Als de Waterman eenmaal een relatie heeft is hij onbaatzuchtig. Hij heeft veel over voor zijn geliefde en is eerlijk.

 

De Waterman is een goede vriend, ij maakt het zijn vrienden graag naar de zin en hij heeft graag mensen om zich heen. Hij gaat het liefst vriendschappen aan met personen die het zelfde denken als hij.

 

De Waterman en werk

Op professioneel gebied heeft de Waterman ook behoefte aan zijn vrijheid. Hij kan goed in groepen werken, maar hij wordt niet graag ingeperkt in zijn bewegingsruimte. De Watermaan laat zijn creativiteit graag spreken op professioneel gebied. Hij komt goed tot zijn recht in wetenschappelijk functies, maar eveneens in artistieke functies.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

De Waterman en gezondheid

De Waterman kan last krijgen van zijn onderbenen, voeten en enkels. Dit is een zwakkere plek van dit sterrenbeeld en hij doet er dan ook goed aan om hier op te letten bij het sporten bijvoorbeeld. Hij kan snel blessures of krampen krijgen op dit gebied.

 

Lees de beschrijving van de andere sterrenbeelden hier:

Ram

Leeuw

Boogschutter

Stier

Maagd

Steenbok

Tweelingen

Weegschaal

Waterman

Kreeft

Schorpioen

Vissen


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter