Astrocenter Blog by

Beschrijving van Sterrenbeeld Tweelingen

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Alle sterrenbeelden worden gekenmerkt door hun eigen, specifieke eigenschappen op het gebied van karakter en interesses. We bespreken hier de typerende eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen. De Tweelingen is geboren tussen 22 mei en 21 juni.

 

In de Westerse Astrologie maken we gebruik van een dierenriem met 12 tekens. Deze sterrenbeelden worden bepaald aan de hand van de stand van de sterren en planeten op het moment van de geboorte van een persoon. Binnen de astrologie wordt er vanuit gegaan dat deze stand van de sterren van invloed is op het karakter van de geboren persoon.

 

De Tweelingen is het derde sterrenbeeld uit de dierenriem. Lees hier meer over de verschillende aspecten van Tweelingen.

 

Algemene eigenschappen Tweelingen

 

Tweelingen

Datum: 22 mei t/m 21 juni

Element: Lucht

Planeet: Mercurius

>> Lees meer over deze planeet en wat dit voor de Tweelingen betekent

Kleur: Geel

Edelstenen: Citrien, Aquamarijn, Tijgeroog

>> Ontdek hier de betekenis van deze edelstenen.

Kenmerken: Wispelturig, gemakkelijk, openhartig, actief, humorvol, intelligent, rusteloos, oppervlakkig…

 

Algemene karaktereigenschappen

Het sterrenbeeld Tweelingen kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. De Tweelingen is wispelturig en heeft een tegenstrijdig karakter. Dit kan zowel positief als negatief uitpakken. De Tweelingen kan zich makkelijk aanpassen aan nieuwe situaties en maakt gemakkelijk contact met nieuwe personen. De wispelturigheid van de Tweelingen zorgt er echter ook voor dat hij chaotisch, rusteloos en veranderlijk is. De Tweelingen houdt van communiceren en is nieuwsgierig van aard. Hij maakt hierdoor gemakkelijk vrienden.

 

De Tweelingen in de liefde

Het sterrenbeeld Tweelingen is een denker, ook op liefdesgebied. Hij laat zich niet zomaar leiden door passie, hij overweegt alles zorgvuldig.  Tweelingen zijn spontaan en houden van communiceren, in een relatie zijn ze hier ook naar op zoek. Hij is op zoek naar iemand met een vrolijk en sprankelend karakter.

 

Het sterrenbeeld Tweelingen is sociaal en zijn gul in vriendschappelijke relaties. Ze kunnen erg goed communiceren en maken snel nieuwe vrienden. Vrienden van Tweelingen kunnen altijd op goed advies rekenen. Dit sterrenbeeld houdt wel van zijn vrijheid, iets waar vrienden rekening mee kunnen houden.

 

De Tweelingen en werk

De Tweeling houdt van nadenken en is intelligent. Hij kan dan ook een hoge functie ambiëren. Hij houdt van communiceren en is hier goed in, op professioneel gebied helpt hem dit zeker! Hij beschikt over overtuigingskracht en kan dit goed toepassen in een ban als verkoper, diplomaat, mediator of advocaat. Daarnaast heeft de Tweeling behoefte aan beweging, hij houdt niet van stilzitten. Een baan in de sportwereld is ook zeker voor hem weggelegd!

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

De Tweelingen en gezondheid

Het sterrenbeeld Tweelingen is heeft een actief, sportief karakter. Dit zorgt ervoor dat ze over het algemeen in goede conditie zijn. Zoals elk sterrenbeeld heeft ook de Tweelingen zwakkere punten waar hij op dient te letten. Het bovenste gedeelte van het lichaam is voor de Tweelingen een punt van aandacht. Hij kan last krijgen van keel, stembanden, longen etc.

 

Lees de beschrijving van de andere sterrenbeelden hier:

Ram

Leeuw

Boogschutter

Stier

Maagd

Steenbok

Tweelingen

Weegschaal

Waterman

Kreeft

Schorpioen

Vissen


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter