Astrocenter Blog by

Beschrijving van Sterrenbeeld Ram

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen karaktereigenschappen die hem typeren. In dit artikel bespreken we het sterrenbeeld Ram. De Ram is geboren tussen 21 maart en 20 april. Lees hier meer over de persoonlijkheid van de Ram!

 

In de Astrologie wordt er gekeken naar sterren en planeten. De planeet en het sterrenbeeld waaronder iemand geboren is, is volgens de astrologie van invloed op het karakter en het verloop van het leven. De westerse dierenriem bestaat uit 12 sterrenbeelden, welke zijn verbonden aan de elementen lucht, water, aarde en vuur.

 

De Ram is het eerste sterrenbeeld van de dierenriem. We bespreken hier de verschillende aspecten van de Ram.

 

 

Ram

Algemene eigenschappen Ram

 

Datum: 21 maart t/m 20 april

Element: Vuur

Planeet: Mars  

>> Lees hier wat dit voor de Ram betekent

Kleur: Rood

Edelstenen: Diamant, Robijn, Carneool  

>> Lees hier meer over de edelstenen

Kenmerken: Positief, energiek, enthousiast, groothartig, spontaan, doortastend, avontuurlijk, onbesuisd, roekeloos…

 

Algemene karaktereigenschappen

De Ram heeft ambitie en gaat daadkrachtig te werk. Hij zit vol energie, is eerlijk en zegt wat hij denkt. De Ram is een harde werker, als hij eenmaal ergens aan beginnen is zal hij niet meer stoppen. Hij heeft leiderscapaciteiten. De Ram houdt er absoluut niet van om niks te doen. Dit sterrenbeeld houdt van avontuur, hij kan impulsief zijn en pakt alles met zijn enthousiasme op! De Ram is erg zelfbewust en houdt ervan om aandacht van anderen te krijgen. Hij heeft een dominant karakter en hij neemt graag het voortouw.

 

De Ram in de liefde

De Ram is een jager, hij houdt van het spel van de verleiding. Hij wil graag degene zijn die verleidt en versiert. Hoe moeilijker de jacht, hoe beter! Zijn avontuurlijke karakter komt ook terug op het gebied van de liefde. Hij houdt wel van een avontuurtje! Op seksueel gebied is de Ram actief, hij heeft een hoog libido.

 

In vriendschappelijke relaties is de Ram gul en zorgzaam. De Ram heeft een open karakter en is spontaan, hij maakt dan ook gemakkelijk nieuwe vrienden. Goede vrienden steunen ze door dik en dun ze moedigen aan wanneer dit nodig is.

 

>> Lees hier meer over de Ram en de liefde! 

 

De Ram en werk

De Ram is een natuurlijke leider. Dit komt ook terug op professioneel gebied. Managementfuncties passen in zijn straatje, maar hij houdt ook van spanning en actie. Daarom kan de ram zich ook goed vinden in een baan bij de luchtmacht, landmacht, politie, brandweer etc. Zijn avontuurlijke karakter leidt hem vaak naar banen in de open lucht. Hij kan een goede outdoor activiteitenleider zijn, of sportleraar, professioneel sporter etc. Zolang de Ram maar uitdaging vindt in zijn baan zit hij goed.

 

Herhaling of monotone werkzaalheden zijn niks voor de Ram. Hij kan dan ook beter geen 9 tot 5 kantoorbaan nemen, hij zal hierbij snel verveeld raken!

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

De Ram en gezondheid

Het actieve leven van de Ram kan zorgen voor blessures. Stress is een van de struikelblokken voor dit sterrenbeeld. De Ram kent geen nee en heeft geen rem, hij gaat maar door en door. Dit kan zorgen voor overspanning, stress en in sportieve termen, blessures.

 

Daarnaast heeft de Ram, zoals alle sterrenbeelden, een aantal specifieke punten waarop hij moet letten. Zijn zwakke punten zijn het hoofd en de hersenen. Hij kan last hebben van zware hoofdpijnen en migraine. Soms is het nodig om even een stapje terug te nemen en rust te houden.

 

Lees de beschrijving van de andere sterrenbeelden hier:

Ram

Leeuw

Boogschutter

Stier

Maagd

Steenbok

Tweelingen

Weegschaal

Waterman

Kreeft

Schorpioen

Vissen


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter