Astrocenter Blog by

Sterrenbeeld van de maand: de Leeuw

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

De maand augustus staat in het teken van het sterrenbeeld Leeuw. Doorgaans zijn dit gulle, sociale, dynamische en open persoonlijkheden. De Leeuw heeft graag de aandacht en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Lees hier meer over de Leeuw op het gebied van familie, werk en gevoelens.

 

We kunnen de Leeuw beschouwen als een sterrenbeeld met veel geluk of kansen in zijn leven. Hij kent doorgaans maar weinig tegenslagen en ongeluk. Zelf wanneer dit wel het geval is kan hij zich goed herpakken en hij komt altijd weer op zijn pootjes terecht. Dit gaat vaak snel en vlekkeloos!

 

De Leeuw en familie

De Leeuw, zowel het sterrenbeeld als de ascendant, houdt van zijn familie en hecht veel waarde aan familiebanden.  Hij komt vaak uit een grote familie en/of hij creëert zelf een groot gezin. Hij hecht veel waarde aan familietradities en hij wijkt hier ook niet snel van af.

 

Leeuw en carrière

Dit sterrenbeeld weet vaak van jongs af aan al wat zijn ambities zijn en welk pad hij kiest op professioneel gebied. Tegenslagen ziet hij als levenslessen en hij haalt hier dan ook zijn winst uit. De Leeuw is een goede leider en wordt in deze rol vaak snel geaccepteerd. Zijn collega’s en managers waarderen hem voor zijn vaardigheden en capaciteiten en hebben hem graag in het team. De Leeuw kan het verschil maken met zijn ideeën en sturende vaardigheden.

 

>> 5 redenen om verliefd te worden op de Leeuw<<

 

De Leeuw in de liefde

Hij houdt van de liefde en alles wat daarbij hoort. Hij geniet volop van de liefde. De Leeuw kent zeker een romantische kant, hij kan verleidingen van de liefde maar moeilijk weerstaan! Hij is dan ook op zoek naar een partner die hem aanvult in zijn behoeften en even onvermoeibaar is als hijzelf.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

  

Je begrijpt het, de Leeuw is een sterrenbeeld die van het leven geniet en overal zijn successen uit weet te halen.

 

De afgelopen jaren heeft de Leeuw weinig tegenslagen gekend, iets waar hij zich van bewust is en van geniet. Ook 2016 lijkt een goed jaar voor de Leeuw te worden. Er staan weinig verassingen op het programma, zowel goede als slechte. Echter, zijn energie bereikt dit jaar een hoogtepunt en hij kan hierdoor alles aan! Dit wordt een leuk en aangenaam jaar voor dit sterrenbeeld.

 

Tip voor de Leeuw: doe een beetje meer je best om je omgeving te laten meegenieten van jouw warme energie!


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Vrijdag de dertiende, bijgeloof ?

Het is vrijdag de dertiende vandaag. Voor velen betekent dit een dag van ‘ongeluk’. Tenminste, dat is wat ons bijgeloof en de geschiedenis ons leert. Hoe dit komt? Lees het hier!


Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Beschermengel sterrenbeelden

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen beschermengel. Ben je benieuwd wat de beschermengel van jouw sterrenbeeld is? Je vindt het hier!


Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter