Astrocenter Blog by

Welke 6 edelstenen hebben een helende werking voor jouw sterrenbeeld?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze beschikken ook over verschillende helende energieën. Elke edelsteen heeft zo zijn eigen specifieke krachten en eigenschappen. Ontdek hier welke edelstenen verbonden zijn aan jouw sterrenbeeld en ontdek welke krachten ze bevatten.

 

Edelstenen hebben altijd al tot de verbeelding gesproken. Vroeger werd er al vanuit gegaan dat de stenen meer konden bieden dan alleen maar schoonheid. Onze voorouders gebruikten edelstenen al bij helende rituelen en meditaties. Ook vandaag de dag gebruiken velen edelstenen in huis of als amulet, om zo te profiteren van de positieve energieën.

 

Elke edelsteen kent zo zijn eigen helende krachten. Ze kunnen elk op een verschillende manier verlichting en bescherming bieden voor degenen die ze bij zich dragen of in huis plaatsen.

 

Edelstenen en sterrenbeelden

Elk sterrenbeeld kan verbonden worden aan een aantal specifieke edelstenen. De edelstenen hebben elk bepaalde krachten die aanvullend of ondersteunend werken met de verschillende persoonlijkheden van de sterrenbeelden.

 

Door te klikken op de afbeelding van jouw sterrenbeeld hieronder ontdek je welke 6 edelstenen bij jouw sterrenbeeld passen.

 

RamStierTweelingenKreeft

LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen

BoogschutterSteenbokWatermanVissen


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Spiritueel consult via e-mail

Naast de spirituele hulplijn en de chat-service biedt Astrocenter binnenkort ook consulten via e-mail met spirituele consulenten. Je kunt je vragen dan dus ook gemakkelijk via een e-mail stellen. Lees hier wat de voordelen zijn!


Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter