Astrocenter Blog by

Beschermengel sterrenbeelden

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen beschermengel. Ben je benieuwd wat de beschermengel van jouw sterrenbeeld is? Je vindt het hier!

 

Elke beschermengel vormt de sleutel tot de persoonlijkheid van iemand. De engelenkaart die bij deze beschermengelen horen duiden de karaktereigenschappen van de respectievelijke sterrenbeelden aan. De beschermengel van een sterrenbeeld helpt je bij het vinden van meer zelfvoldoening.

 

Pistis Sophia: de moeder van de dierenriemkaarten

Pistis Sophia

Aan het hoofd van de dierenriemkaarten staat de engel Pistis Sophia. Dit is de moeder van alle dierenriemengelen. Ze staat voor de hemelse wijsheid en helpt je moeilijkheden te overwinnen. Pistis Sophia is gehuld in het gouden sterrenvuur en belichaamt de essentie van het leven. Ze straalt vriendschappelijkheid uit en geeft oneindige liefde.

 

De twaalf sterren rondom Pistis Sophia vertegenwoordigen de dierenriem. Zij bevatten de eigenschappen van geest, lichaam en ziel. Ze vormen onze persoonlijkheid en karaktereigenschappen.  Pistis Sophia gefet je zelvertrouwen en wijsheid en de kracht om tegenslagen te overwinnen. 

 

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

Beschermengelen van de 12 sterrenbeelden

Klik op uw sterrenbeeld om te zien welke engel de beschermengel van jouw sterrenbeeld is.

 

Ram

Stier

Tweelingen

Kreeft

Leeuw

Maagd

Weegschaal

Schorpioen

Boogschutter

Steenbok

Waterman

Vissen


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Spiritueel consult via e-mail

Naast de spirituele hulplijn en de chat-service biedt Astrocenter binnenkort ook consulten via e-mail met spirituele consulenten. Je kunt je vragen dan dus ook gemakkelijk via een e-mail stellen. Lees hier wat de voordelen zijn!


Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter